Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

ProMessa start met Bio+

Geplaatst op 10 januari 2012 | Door : | Categorie : Nieuws |

Met ingang van week 1 van 2012 heeft ProMessa een breed assortiment Biologisch vlees onder het BIO+ label

Bio Betrouwbaar

Bio+ is een betrouwbaar biologisch merk met een brede range lekkere producten van groente tot vlees producten, van natuurlijke komaf. Verzorgd en behandeld met respect voor mens, dier en onze leefomgeving. Voortgebracht in een eerlijk evenwicht tussen boerenambacht en natuur. Door samen te werken met alleen de beste leveranciers, van boer tot fabrikant, zijn de producten van Bio+ vers, van goede kwaliteit en van nature gezond.

Bij de productie en teelt van Bio+ producten zijn meerdere partijen betrokken. Boeren, tuinders en kwekers werken volgens strikte wettelijke regels, zodat de herkomst van alle producten 100% biologisch is. Alleen de beste fabrikanten van biologische producten maken voor u biologische kwaliteitsproducten.

Voor meer informatie ga naar www.bio-plus.nl

Bio