Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Unieke serie MeerRollenDrukkers geplaatst

Geplaatst op 20 juli 2012 | Door : | Categorie : Nieuws |

Recentelijk heeft ESPERA-Nederland een unieke serie machines bij ProMessa in Deventer geplaatst: aan drie bestaande ES 7011 prijs labelers is een dubbele Meerrollendrukker toegevoegd. ProMessa produceert een verscheidenheid van producten voor verschillende klanten. Om flexibel aan de klantenwens voor speciale etiketten te voldoen, biedt deze installatie, met de extra 10 cassettes van de Meerrollendrukkers de mogelijkheid etiketten op de verpakkingen te plaatsen zonder te stoppen voor het wisselen van een bonrol. Met behulp van deze extra Meerrollendrukkers wordt de dagproductie zonder problemen gegarandeerd, omdat de diverse producttypen geïdentificeerd worden en direct met een diversiteit aan klant specifieke etiketten worden voorzien.

Meerrollendrukker Promessa