Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

BRC-Certificaat met A-status

Geplaatst op 24 februari 2015 | Door : | Categorie : Nieuws |

BRC PromessaIn januari hebben we na een intensieve, meerdaagse audit wederom het BRC-Certificaat met A-status ontvangen. BRC staat voor British Retail Consortium en omvat een pakket aan kwaliteitseisen die Engelse supermarktketens stellen aan hun toeleveranciers. Deze kwaliteitsstandaard wordt ondertussen internationaal gehanteerd. “We zijn er best trots op”, zegt directeur Harold Rouweler van ProMessa, “zeker als je bedenkt dat we in 2014 nogal wat verbouwings- en veranderingsprocessen hebben doorlopen. We zijn als één van de eerste bedrijven geaudit conform de nieuwe etiketteringswetgeving qua herkomstgegevens en productdeclaraties. We kregen zelfs minder verbeterpunten gerapporteerd dan het jaar ervoor. Dat is een groot compliment aan onze medewerkers waard.”