Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Introductie voor nieuwe verpakking Halopack bij Coop

Geplaatst op 24 februari 2015 | Door : | Categorie : Nieuws |

Halopack PromessaProMessa introduceert deze week het Halopack. Het is een nieuw soort verpakking, speciaal bedoeld voor de geselecteerde authentieke vleesproducten van het label Top! van Coop. Het vleesschaaltje bestaat voor 98 procent uit karton, op basis van 100 % gerecycled materiaal.

Het wordt afgedekt met een klein laagje folie. Omdat karton en folie apart van elkaar kunnen worden gescheiden is de verpakking volledig recyclebaar. Het Halopack is voorzien van een ‘easy opening’ en dus door de consument gemakkelijk te openen.

Commercieel Manager Gert Jan Eghuizen verwacht dat de producten van Top! In het vleesschap bij Coop daardoor een hogere attentiewaarde zullen krijgen. “Dat je folie en karton apart kunt scheiden is in deze tijd een hot item. Bij Coop wordt de nieuwe verpakking geïntroduceerd met een mooie campagne. Er is een introductiebox samengesteld met geselecteerde authentieke vleesproducten en schapmateriaal en er verschijnt een themapagina in de COOP-folder.”