Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Slagersburger beste vleesproduct van het jaar

Geplaatst op 24 februari 2015 | Door : | Categorie : Nieuws |

Slagersburger PromessaDe door ProMessa ontwikkelde authentieke slagersburger van Coop is woensdag 17 december in restaurant Het Bosch in Amsterdam gekozen tot het beste vleesproduct in de jaargang 2014-2015. De meerderheid van de aan de verkiezing deelnemende consumenten gaf de voorkeur aan onze ambachtelijke burger.

Het onderzoek is een initiatief van Q&A Research & Consultancy, in combinatie met de Consumer Contest Company. De scores van alle genomineerde producten zijn gebaseerd op drie criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid.

Bijna 20.000 consumenten beoordeelden in oktober via de website www.besteproductvanhetjaar.nl hun favoriete producten in negentien verschillende categorieën. Daarmee is deze verkiezing één van de grootste consumentenonderzoeken in ons land, waarbij de consument direct invloed heeft op de uitslag.

De volgens authentiek culinair recept geproduceerde slagersburger uit de toegankelijke en herkenbare lijn Top! van Coop is ontsproten aan het brein van commercieel manager Gert Jan Eghuizen van ProMessa. “Vroeger maakte je zelf een hamburger op deze manier. Hij is lekker rul, grof van structuur en heeft een prettige bite. De burger is samengesteld uit honderd procent sappig en fijn gekruid gehakt rundvlees, een ketchupachtige hotsaus en gebakken uitjes. Dat gecombineerd met de vorm en het in vergelijking met andere burgers hogere gewicht van 150 gram maakt ‘m tot een succes. Een product bewijst zichzelf pas als de consument herhalingsaankopen doet. Dat is in dit geval gelukkig zo. Dit is een prachtige erkenning voor de manier waarop we met ons allen bij ProMessa bezig zijn.”

Slagersburger Promessa Coop