Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Varkensrollade scoort hoogst bij Max

Geplaatst op 24 februari 2015 | Door : | Categorie : Nieuws |

Een testpanel van Omroep Max heeft vrijdag 19 december de varkensrollade van Coop uitgeroepen tot beste varkensrollade van 2014. Het door ProMessa geproduceerde vleesproduct bleef de concurrentie van Jumbo, Dirk van de Broek, Slager, Aldi en Albert Heijn voor.

We gebruiken voor de uit sappig varkensvlees van de schouder samengestelde rollade ondertussen al bijna drie jaar een smakelijke mix van peper, zout en andere kruiden. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten.

Omroep Max koos het product uit voor het testpanel in de uitzending van haar programma ‘Tijd voor Meldpunt’, met de fraaie eerste prijs als gevolg. Voor ons uiteraard een resultaat om als bedrijf trots op te zijn. Dat was Coop ook, getuige de uitbundige melding in de folder van de supermarkt.

Rollade Promessa