Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Tour de Voeding AOC Twello bezoek aan ProMessa vleesbedrijf te Deventer.

Geplaatst op 9 april 2015 | Door : | Categorie : Nieuws |

Afgelopen dinsdag 24 maart jl. heeft AOC Twello een bezoek gebracht aan ProMessa in het kader van de “Tour de Voeding”. Met de “Tour de Voeding” maken leerlingen kennis met diverse bedrijfstakken in de voeding.

Wij organiseren als AOC-Oost verschillende touren voor onze 2de jaars VMBO leerlingen. De leerlingen oriënteren zich in de volgende sectoren: zorg, techniek, voeding en groen. Het doel van deze bedrijfsbezoeken is dat ze inzicht krijgen welke activiteiten, werkzaamheden, banen en mogelijkheden er allemaal zijn binnen de verschillende sectoren.
Afgelopen dinsdag 24 maart jl. stond “Tour de Voeding” op de planning. Op deze dag zijn de leerlingen op de fiets langs drie verschillende bedrijven geweest. Onder andere naar het bedrijf ProMessa.

De leerlingen krijgen bij elk bedrijf een rondleiding en indien het mogelijk is, vindt er ook nog een doe-activiteit plaats. Wij als AOC-Oost zijn alle bedrijven zeer dankbaar dat ze tijd willen vrij maken voor onze leerlingen. Leerlingen en docenten reageren zeer enthousiast over de verschillende bedrijven die ze bezoeken en krijgen hierdoor meer inzicht in de verschillende beroepen.

Leerling AOC Promessa