Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Samenwerking ProMessa met REMO West-Twente

Geplaatst op 6 oktober 2017 | Door : | Categorie : Nieuws |

Sinds eind september werkt ProMessa samen met REMO West-Twente (Regionale Elektro en Metaal Opleidingen West-Twente). REMO is een vereniging van bedrijven die jonge schoolverlaters opleidt op BBL niveau 2, 3 of 4. REMO werkt samen met het ROC van Twente.

ProMessa heeft op dit moment binnen de Technische Dienst een nieuwe ‘collega’ aan het werk, een 18-jarige leerling Mechatronica BBL niveau 2&3, die drie dagen per week bij ons praktijkervaring op doet en twee dagen per week naar de opleiding gaat. De leerling is nog maar sinds kort actief binnen ProMessa, maar we zijn nu al zeer positief. We denken dat we ook voor de toekomst het verschil kunnen maken door met scholen/opleidingen samen te werken.

foto REMO

http://www.remo-wt.nl/