Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

ProMessa wint International FoodTec Award voor integraal logistiek automatisering systeem

Geplaatst op 2 februari 2018 | Door : | Categorie : Nieuws |

Wij zijn trots! We hebben samen met onze partner CSB de zilveren International Foodtec Award gewonnen voor ons innovatieve (intra-)logistieke automatiseringssysteem. Dankzij dit nieuwe systeem kan ProMessa nu nog sneller reageren op orders, zonder dat een grote voorraad opgebouwd hoeft te worden. We zijn hierdoor nog beter in staat om ultra-vers, zeer custom made en met korte leadtimes te leveren. De zilveren International FoodTec Award is een toonaangevende internationale prijs binnen de levensmiddelentechnologie. De prijsuitreiking vindt plaats op 20 maart 2018 in Keulen, tijdens de Anuga FoodTec.

Foodtec Award