Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Business Analist

Geplaatst op 17 april 2019 | Door : | Categorie : Nieuws |

ProMessa is een zelfstandig dochteronderneming van Coop Supermarkten. Als Centrale Slagerij produceren wij dagelijks een compleet assortiment, kwalitatief hoogwaardige vlees- en vleesproducten. Wij fungeren als categorie partner in het vleesschap voor diverse Nederlandse retailers. Innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke drijfveren binnen ProMessa. Onze recepturen worden ontwikkeld op basis van smaak én gezondheid. Onze organisatie bestaat uit ervaren, gediplomeerde vakmensen, in combinatie met een volledig geautomatiseerd warehouse management systeem. Wij werken in gesloten ketens met Nederlandse boeren, onder keurmerken als Beter Leveren, Biologisch/Eko en Global Gap. Diverse producten van Promessa werden bekroond met “Product van het jaar” en ProMessa is meermaals uitgekozen tot “Category Captain van het jaar”.

Om de groei en ontwikkeling van ons mooie bedrijf financieel in goede banen te leiden, zoeken wij een enthousiaste:

Business Analist

Als Business Analist / Controller ben je de verbinder tussen Finance en Operations, je werkt veel samen met ICT en Bedrijfsbureau. Als Business Analist/ Controller rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Tot jou verantwoordelijkheden behoren:

– Vertalen van strategische en tactische doelstellingen in duidelijke KPI’s;

– Bedrijfseconomisch doorrekenen van business cases;

– Het ontwerpen van operationele en financiële rapportages;

– Het opstellen en onderhouden van kostprijsmodellen, incl. het opstellen, bewaken en rapporteren van onderliggende normeringen;

– Je ondersteunt en bewaakt budgetteringsprocessen;

– Door je expertise kom je met aanbevelingen voor verbetertrajecten van de administratieve organisatie;

– Je bent de linking -pin tussen Promessa en Finance & Control binnen Coop Supermarkten.

Opleiding / Ervaring

Wat neem je mee: Een afgeronde HBO-opleiding in bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica; Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie; Je hebt kennis van ERP-systemen (bij voorkeur SAP en/of CSB), rapportage-tools (zoals QlikView) en MS-office programma’s. Je beschikt over de volgende kerncompetenties:

– Je bent assertief en resultaatgericht;

– Je hebt geen moeite om de voortouw te nemen;

– Je hebt een oplossingsgerichte instelling wanneer de situatie het van je verlangt;

– Je denkt mee en gaat op onderzoek uit;

– Je bent enthousiast en je hebt humor;

– Je bent in staat om situaties goed te relativeren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou: Een leuke, innovatieve en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en waar je uiteraard veel nieuwe ervaring kan opdoen. Wij zijn als organisatie volop aan het groeien en zoeken een expert die ons team wil versterken. Je komt te werken bij Promessa locatie Deventer. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioenregeling. De CAO voor het Slagers bedrijf is van toepassing. Is je interesse gewekt en wil deel uitmaken van een enthousiast team reageer dan direct!

De sollicitatieprocedure loopt via de vacaturewebsite van Coop.

Op zoek naar nieuwe mensen