Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

ProMessa verkozen tot ‘Foodbedrijf van het jaar 2020’

Geplaatst op 8 januari 2020 | Door : | Categorie : Nieuws |

Trots en blij zijn we dat ProMessa verkozen is tot Foodbedrijf van het jaar 2020 in de categorie (vers) Vlees, Wild en Gevogelte. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Focusplaza op maandag 6 januari jl. heeft de uitreiking plaatsgevonden. Harold Rouweler en León Kamperman namen de trofee namens ProMessa in ontvangst.

Extra trots zijn we, omdat deze erkenning komt van onze klanten. De winnaars worden namelijk bepaald op basis van enquêtes onder hoofdkantoormedewerkers van alle supermarktorganisaties, supermarkteigenaren en bedrijfsleiders van supermarkten.

Een mooie start van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsborrel 2020-138 croppedprijzen