Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

ProMessa voor vierde jaar op rij gekozen tot Captain of the Category

Geplaatst op 22 september 2020 | Door : | Categorie : Nieuws |

Na 2017, 2018 en 2019, is ProMessa ook in 2020 uitgeroepen tot Captain of the Category in de categorie ‘vlees, wild en gevogelte’. Een prestatie waar we erg trots op zijn, met name omdat deze eretitel wordt bepaald door supermarktondernemers en filiaalleiders (supermarktmanagers) van supermarkten.

FoodPersonality laat jaarlijks het Captains of the Category onderzoek verrichten. Er wordt uitgebreid gevraagd naar hun mening over toeleveranciers omtrent marge in combinatie met omloopsnelheid, uitgevoerde promoties, innovatief gehalte en vernieuwing in de categorie, succesvolle nieuwe en/of vernieuwde producten, ondersteuning in media en op de winkelvloer, consumenteninformatie over o.a. ingrediënten en duurzaamheid, verpakking en schapuitstraling.

Op basis van dit onderzoek is Promessa ook in 2020 weer benoemd tot Captain of the Category in de categorie (vers) vlees, wild en gevogelte. Met een mooi rapportcijfer, een 7,3.

Meer informatie over het onderzoek kun je vinden op: http://www.captainofthecategory.nl/
Captain of category '17-'20

 

 

 

 

Overzicht