Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: productieplanner

Geplaatst op 17 maart 2021 | Door : | Categorie : Nieuws |

ProMessa is een dynamische, sterk groeiende dochteronderneming van Van Loon Group. Met 200 medewerkers produceren wij een compleet assortiment dagverse vleesproducten voor diverse supermarktketens. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige vleesproducten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en middels geautomatiseerde processen verpakt en gedistribueerd.

ProMessa is sterk ontwikkeld op het gebied van ICT, ERP en logistieke automatisering. De organisatie heeft een mooie leeftijdsmix van medewerkers, met een relatief hoog opleidingsniveau, goede kennis en ervaring. ProMessa is volledig gecertificeerd met o.a. IFS, SKAL, Beter Leven (sterren) en Global Gap (CoC).

Wij zijn geen leverancier, maar een partner in de supply chain. Samen met de klant wordt de keten ingericht. Zo worden verschillende kwaliteitslijnen naast elkaar geproduceerd, zoals een 3-sterren biologisch vlees, 1-ster varkensvlees, 2-sterren rundvlees van vaste boeren, etc.

Wij kennen een professionele en tegelijkertijd informele, persoonsgerichte cultuur. Samen streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit en servicegerichtheid.

Je wordt gestimuleerd om je verder te ontwikkelen middels cursussen en opleidingen.  Dit enthousiaste team is op zoek naar een leuke collega!

Voor de afdeling bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een productie planner.

Wat ga je doen?

– Jij verzorgt de vertaalslag van het hoofdproductieplan en orders naar productie;

– Je houdt je bezig met het opstellen, coördineren en bijsturen van de productieplanning. Dit voor zowel eindproducten als halffabricaten en bijkoop artikelen;

– Je verzorgt het dagelijkse productieplan vanuit ons ERP-systeem;

– Hiervoor heb je intern regelmatig afstemming met productie, inkoop, verkoop en demandplanning;

– Je onderhoud en initieert KPI’s zoals voorraad betrouwbaarheid, derving graad eindproducten en customer servicelevel performance;

– Je bent de vervanger van de demandplanner

– Deelname aan interne verbeter trajecten/ projecten behoren tot jouw takenpakket.

Jij…

– hebt een MBO+ werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleiding;

– hebt minimaal 1 jaar ervaring in een supply chain functie binnen de food industrie;

– hebt kennis van Microsoft office, Excel is pré

– gaat planmatig te werk, bent pro-actief en weet prioriteiten te stellen;

– kunt zelfstandig werken maar vindt het ook leuk om in teamverband aan de slag te gaan;

– bent communicatief vaardig en bruggenbouwer;

– hebt ervaring met CSB of andere ERP-systemen;

– wilt graag een spin in het web zijn;

– bent oplossingsgericht;

– bezit een gezonde dosis humor.

 Wij bieden jou:

Wij beiden jou een leuke, innovatieve en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en waar je uiteraard veel nieuwe ervaring kan opdoen. Je komt te werken bij Promessa te Deventer. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioensregeling. De CAO voor het Slagersbedrijf is van toepassing.

Is je interesse gewekt en wil je horen tot een van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Solliciteer dan direct door een mail te sturen met je motivatiebrief en CV naar HR@pro-messa.nl!