Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Business Controller

Geplaatst op 16 april 2021 | Door : | Categorie : Nieuws |

Van Loon Group is een ondernemend familiebedrijf en bestaat uit 8 gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de “Iedere dag beter”- mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. Nog beter samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren. En continu innoveren in concepten en producten. Zo kunnen we de consumenten en onze klanten steeds het best bieden.

Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met meer dan 2500 collega’s werken we dagelijks aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Vanuit 10 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op!

ProMessa heeft met 50 jaar ervaring veel expertise op het gebied van vleesverwerking. De succesvolle, moderne slagerij is innovatief en investeert voortdurend in nieuw assortiment, productielijnen en verpakkingsmogelijkheden. De productieorganisatie kent een ambachtelijk, door kwaliteit gedreven productieproces, in combinatie met een ultramodern geautomatiseerd logistiek systeem. Hierdoor kan de organisatie dagvers een uiterst compleet en onderscheidend assortiment leveren aan ongeveer 1.500 individuele supermarkten, met een maximale service-performance.

Brandenburg Culinair, onderdeel van Van Loon Group, is een toonaangevende en groeiende organisatie binnen de Van Loon Group. En is gespecialiseerd in het produceren van culinaire vleesproducten. Onze producten vinden hun weg naar de Nederlandse retail onder onze eigen merken; Meesterstuk, We Love BBQ en private labels.

Voor onze locaties ProMessa in Deventer en Brandenburg Culinair in Oudewater zijn wij op zoek naar een:

Business Controller

De Functie
Wil jij samen met ons werken aan verbetering en vernieuwing en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je iemand die graag een adviserende rol aanneemt binnen een groeiende organisatie? Dan is dit de functie Business Controller voor jou!

Wat ga je doen
Jij gaat aan de slag om de strategische en tactische behoefte van de organisatie, op het gebied van het vergroten van de business, in kaart te brengen en te analyseren. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

Analyseren van bestaande informatie en inzicht geven in toekomstige ontwikkelingen;
Adviseren van het management;
Uitvoeren van bedrijfseconomische analyses en het opstellen van diverse rapportages;
Deelname aan projecten (business improvement programma’s, risicomanagement, implementatie nieuw informatiesysteem etc.)

Jouw Profiel
Wij zoeken een nauwkeurige en betrouwbare Business Controller. Je bent gestructureerd, doortastend, hebt een rechte rug en bent communicatief sterk. En je hebt de capaciteit om te functioneren in een sterk groeiende en veranderende omgeving. Verder beschik je over:

HBO/WO werk- en denkniveau in een bedrijfseconomische richting;
Circa 2-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een food-omgeving;
Affiniteit met complexe processen en ervaring met geautomatiseerde systemen;
Sterke analytische vaardigheden, met goede schriftelijke en communicatieve eigenschappen;
Probleemoplossend vermogen en de vaardigheid om ideeën om te zetten in concrete acties.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een verantwoordelijke, uitdagende functie binnen een succesvolle organisatie. Een fulltime baan op basis van 38 uur in dagdienst. We kennen een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en een professionele maar informele werkomgeving.

Werkomgeving
Je komt te werken in Deventer én Oudewater, verdeling ongeveer 3 dagen in Deventer en 2 dagen in Oudewater. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur van beide locaties.

Sollicitatieprocedure
Gesprekken zullen plaatsvinden met de HR Adviseur en Algemeen Directeur van de locatie, en je maakt kennis met directe collega’s. Uiteraard verzorgen wij graag een uitgebreide rondleiding op locatie.

Solliciteren kan via de website: Werken bij Van Loon Group