Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Medewerker Kwaliteit

Geplaatst op 27 september 2021 | Door : | Categorie : Nieuws |

Wil jij werken voor een serieuze speler in de foodindustrie? Ben jij iemand die nauwkeurig werkt en kwaliteit, hygiëne en integriteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij analytisch & tactisch sterk onderlegd, communicatief vaardig en een sterke persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de afdeling Kwaliteit zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Kwaliteit

Wat ga je doen?
Als Medewerker Kwaliteit wordt samen met het team gestreefd naar de hoogst mogelijke kwaliteit en servicegerichtheid. Dit doe je door met je collega van kwaliteit ’s de kwaliteitssystemen te monitoren, borgen en uitbouwen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kwaliteitsvragen uit productie, voert validaties uit van nieuwe processen, signaleert verbeteringen in bestaande processen en pakt deze op. Samen zijn we verantwoordelijk voor procedures en routines rondom kwaliteit, hygiëne en integriteit. Het controleren en beoordelen van de procedures en producten is onze verantwoordelijkheid. Verder ondersteunen wij de afdeling productontwikkeling en productieleiding op het gebied van kwaliteit.

Andere werkzaamheden waar jij als Medewerker Kwaliteit mee bezig bent:
• Onderhouden van de kwaliteitssystemen;
• Ondersteunend bij het versturen, registreren en verwerken van monsters naar het laboratorium;
• Onderzoeken naar oorzaken van klantenklachten;
• Voorbereiden, ondersteunen en begeleiden van interne en externe audit;
• Samen met het team zorg jij ervoor dat er een kwalitatief hoogwaardig product dat onder veilige en hygiënische omstandigheden is geproduceerd.

Wat vragen we van jou?
Jij bent de geschikte kandidaat voor deze functie Medewerker Kwaliteit als jij de volgende kwaliteiten/vaardigheden hebt:
• MBO+/HBO niveau, Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
• Minimaal 5 jaar werkervaring in een kwaliteitsfunctie in de voedselbranche;
• Kennis van interne en externe audits;
• Kennis van HACCP en IFS;
• Zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken;
• Ambitieus bent om de organisatie én jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?
• Een professionele en tegelijkertijd informele, persoonsgerichte cultuur.
• 38 uur contract, standplaats Deventer;
• Afhankelijk van je leeftijd en ervaring een marktconform salaris;
• Volop mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
• 25 vakantiedagen;
• Mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen;
• Goede pensioenvoorziening en collectiviteitskorting bij verzekeringen;
Is je interesse gewekt en wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Reageer dan direct via ijansen@vanloongroup.com. We komen graag met je in gesprek. De Kwaliteitsmanager en de HR-adviseur voeren het eerste gesprek. Een assessment kan onderdeel van de sollicitatieprocedure uitmaken. Uiteraard verzorgen wij graag een uitgebreide rondleiding op de locatie.

Over Van Loon Group
Van Loon Group is al 50 jaar een ondernemend familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een landelijke groep dynamische bedrijven. Maar ook bij deze omvang blijven we investeren in een cultuur van betrokkenheid en ondernemerschap.
We bestaan uit 9 gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende foodproducenten. Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn we voortdurend in beweging. We willen de meest duurzame, klantgerichte en daardoor beste producent van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden zijn. Wat nog beter samenwerken in de keten vereist. Nog efficiënter en duurzamer produceren. Continu innoveren in concepten en producten. Het credo van Van Loon Group: iedere dag beter.

Hoe wij onze ambitie om nummer één te zijn kracht bijzetten? Met de wil om elke dag beter te presteren. Met bevlogen en betrokken teamspelers. Met medewerkers en leveranciers die begrijpen dat je alleen samen kunt winnen. Dagelijks werken 2.500 medewerkers op 13 locaties om het succes van onze klanten te vergroten. We werken voor klanten in retail, foodservice en B2B. We leveren lekkere en verantwoorde vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden waar hun consumenten van genieten.

Promessa is een dynamische, sterk groeiende dochteronderneming van de Van Loon Group. Met 200 medewerkers produceren wij een compleet assortiment dagverse vleesproducten voor diverse supermarktketens. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige vleesproducten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en middels geautomatiseerde processen verpakt en gedistribueerd.

Promessa is sterk ontwikkeld op het gebied van ICT, ERP en logistieke automatisering. De organisatie heeft een mooie mix van jonge en oude medewerkers, met een relatief hoog opleidingsniveau, goede kennis en ervaring. Zij zijn volledig gecertificeerd met o.a. IFS, SKAL, Beter Leven (sterren), Halal en Global Gap (CoC).
Het bedrijf is geen leverancier, maar een partner in de supply chain. Samen met de klant wordt de keten ingericht. Zo worden verschillende kwaliteitslijnen naast elkaar geproduceerd, waaronder 3-sterren biologisch vlees, 1-ster varkensvlees, 2-sterren rundvlees van vaste boeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.