Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Personeelsplanner

Geplaatst op 27 september 2021 | Door : | Categorie : Nieuws |

Ben jij goed in plannen, overzicht houden en voel jij je lekker in een gezellig team? Heb jij zoveel energie dat jij de planning voor ons gemak invult? Misschien ben jij dan wel de nieuwe personeelsplanner van Promessa!

Personeelsplanner

Wat ga je doen?

Als planner ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productiemedewerkers en operators van onze locatie in Deventer. Dankzij jouw perfecte planning staan er iedere dag voldoende collega’s klaar om al onze producten tijdig bij onze klanten te kunnen aanleveren.
Je bent verantwoordelijk voor het (opzetten van) poolmanagement en alles wat daarbij komt kijken. Vanuit jouw rol zorg je ervoor dat alle beschikbare diensten zo efficiënt mogelijk worden gepland op week-, dag- en adhoc basis.

Jouw verantwoordelijkheden

• Zorgen voor een optimale personeelsplanning, -bezetting en -begeleiding;
• Plannen, toezicht houden op de planning en, waar nodig, reageren op afwijkingen;
• Bewaken van de planningsvoortgang en zorgen voor oplossingen bij problemen;
• Communicatie met de teamleiders en uitzendbureaus.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt minimaal een MBO-4 diploma
• Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar
• Je woont in de omgeving van Deventer
• Je beschikt over kennis van een logistieke processen
• Je hebt kennis van Arbo wet -en regelgeving en veiligheidsvoorschriften

Wat wij verder belangrijk vinden

• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Je bent een kei in plannen, organiseren en motiveren
• Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken
• Verder ben je stressbestendig, accuraat, flexibel en klantgericht

Wij bieden jou:

Promessa Deventer biedt jou een leuke, innovatieve en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en waar je uiteraard veel nieuwe ervaring kan opdoen. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring een marktconform salaris, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioensregeling. De CAO voor het Slagersbedrijf is van toepassing.

Is je interesse gewekt en wil je horen tot een van de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Solliciteer dan direct door een email te sturen met je motivatiebrief en CV naar ijansen@vanloongroup.com