Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Trade Marketeer

Geplaatst op 27 september 2021 | Door : | Categorie : Nieuws |

Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een:

Trade Marketeer

De functie
Vanwege uitbreiding in ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Trade Marketeer. In deze functie ben jij de dragende kracht om de trade marketing activiteiten naar een volgende niveau te tillen. Dagelijks ben je bezig om een platform te creëren waarop data analyses (IRI) bij gaan dragen aan het feitelijk onderbouwen van category plannen voor onze retail partners.
Jij maakt de vertaalslag met behulp van analyses en marktonderzoeken naar concrete en bruikbare informatie voor onze retail-partner. Je werkt hierbij vaak zelfstandig, maar weet ook in teamverband uitstekend te presteren. Voorbeelden van de afwisselende werkzaamheden waar jij mee bezig bent:
Adviseren van de interne en externe klant; Uitwerken van verdiepingsvraagstukken ten behoeve van category plannen en het beter laten performen van de bestaande business;
Opstellen van presentaties voor management en klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Jouw profiel
Om voor deze nieuwe functie in aanmerking te komen ben je hands-on, ondernemend, accuraat en neem je graag initiatief.
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting; bedrijfskunde, marketing of iets vergelijkbaars;
• Je beschikt over aantoonbare werkervaring als Trade Marketeer binnen de Foodbranche (voorkeur vers);
• Je bent nauwkeurig en bekwaam met IRI data en hebt uitstekende Excel vaardigheden;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Analytisch sterk en in staat om data juist te interpreteren.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een verantwoordelijke, uitdagende functie binnen een succesvolle organisatie. Een fulltime baan op basis van 38 uur in dagdienst. We kennen een prima salaris, uitstekende secundaire voorwaarden en een professionele maar informele werkomgeving.

Onze organisatie
Van Loon Group is een ondernemend familiebedrijf bestaande uit gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden. De focus op de klant, de langetermijnvisie en de “Iedere dag beter”- mentaliteit voel je overal; ze zitten in het DNA. Nog beter samenwerken in de keten. Nog efficiënter en duurzamer produceren en continu innoveren in concepten en producten. Zo kunnen we de consumenten en onze klanten steeds het best bieden.

Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met meer dan 2500 collega’s werken we dagelijks aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Vanuit 10 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op!

ProMessa heeft met 50 jaar ervaring veel expertise op het gebied van vleesverwerking. De succesvolle, moderne slagerij is innovatief en investeert voortdurend in nieuw assortiment, productielijnen en verpakkingsmogelijkheden. De productieorganisatie kent een ambachtelijk, door kwaliteit gedreven productieproces, in combinatie met een ultramodern geautomatiseerd logistiek systeem. Hierdoor kan de organisatie dagvers een uiterst compleet en onderscheidend assortiment leveren aan ongeveer 1.500 individuele supermarkten, met een maximale service-performance.

Werkomgeving
Je komt te werken in Deventer én bent bereid om twee dagen per week naar een zusterbedrijf in Oudewater af te reizen. Het Sales team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s (Account Manager, Marketeer en Back-office medewerkers), die dagelijks het beste uit zichzelf en elkaar halen. De sfeer is informeel, en je collega’s hebben een echte passie voor de Foodbranche.

Sollicitatieprocedure
Gesprekken zullen plaatsvinden met de HR Adviseur en Commercieel Directeur van de locatie, en je maakt kennis met directe collega’s. Uiteraard verzorgen wij graag een uitgebreide rondleiding op locatie.
Solliciteren kan via email: ijansen@vanloongroup.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.