Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Medewerker Kwaliteit

Geplaatst op 13 januari 2022 | Door : | Categorie : Nieuws |

Promessa is een dynamische, sterk groeiende dochteronderneming van de Van Loon Group. Met 200 medewerkers produceren wij een compleet assortiment dagverse vleesproducten voor diverse supermarktketens. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige vleesproducten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en middels geautomatiseerde processen verpakt en gedistribueerd.

Wil jij werken voor een serieuze speler in de foodindustrie? Ben jij iemand die nauwkeurig werkt en kwaliteit, hygiƫne en integriteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij analytisch & tactisch sterk onderlegd, communicatief vaardig en een sterke persoonlijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

https://werkenbij.vanloongroup.com/vacatures/8756-medewerker-kwaliteit-promessa/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.