Nieuws

Nieuws over producten en activiteiten van ProMessa

Vacature: Trade Marketeer Promessa & Brandenburg

Geplaatst op 14 januari 2022 | Door : | Categorie : Nieuws |

Wil jij werken voor een serieuze speler in de foodindustrie? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving? Met ‘never a dull moment’? Wil je bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van ons bedrijf? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Voor onze locaties Brandenburg Culinair te Oudewater én Promessa in Deventer (beide onderdeel van Van Loon Group) zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een Trade Marketeer:

Je komt te werken bij Brandenburg Culinair in Oudewater en zal werkzaamheden voor zowel Promessa als Brandenburg Culinair uitvoeren. Je bent bereid om een paar keer per maand naar Deventer af te reizen.

Voor meer info zie:

https://werkenbij.vanloongroup.com/vacatures/8741-trade-marketeer-oudewater/