Portfolio

Spar

SPAR is de winkel voor dagelijks gemak. SPAR wil samen met de ondernemers zorgen dat boodschappen doen dicht bij huis de leefbaarheid van dorpen en buurten versterkt en daardoor bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Vaak denken we bij grote vragen aan grote oplossingen. Maar leefbaarheid zit in de kleine dingen. Eten van goede kwaliteit, vriendelijk gedrag, gemak en comfort dragen in hoge mate bij aan een prettige leefomgeving. Deze positionering vraagt een lekker vers aanbod, uitgekiend en verrassend compleet assortiment kruidenierswaren en een aanvullend pakket diensten.

Onder SPAR Holding horen twee winkelformules: SPAR en Attent. SPAR- en Attent buurtwinkels bevinden zich in dorpen en stadswijken. Daarnaast worden er in toenemende mate SPAR citystores geopend in binnensteden en bij stations en zijn er SPAR University winkels op universiteitsterreinen. Deze SPAR winkels bieden niet alleen boodschappen om mee naar huis te nemen, maar hebben ook een groot aanbod producten voor directe consumptie.

Alle winkels worden geëxploiteerd door zelfstandig ondernemers die nauw verbonden zijn met hun marktgebied, waardoor de services en diensten afgestemd zijn op de omgeving.

Mijn buurt, mijn SPAR!

Bekijk de website

Andere afnemers